Antreprenoriat, Toate articolele

Am reusit! E real! Se-ntampla!

Am reusit! E real! Se-ntampla! E pe bune! Nu e cale de intors si nici nu ne dorim asta! Entuziasm, frica, un roller coaster de emotii! Am sosit in Camp luni, unde i-am cunoscut si pe ceilalti 13, pe al 14-lea il stim bine, e de-al nostru, am impartit momente nemaipomenite impreuna, iar eu personal impart un copil cu el :).

Cativa dintre participanti au deja proiectele pornite. Noi n-avem nimic! Avem 0 experienta in deschiderea unei cafenele baby friendly, multa experienta in bautul cafelei, inca putina in cresterea copiilor, entuziasm, determinare si abilitati diferite care credem noi ca vor ajuta acest proiect sa prinda viata! Aaa … si nenumarate intrebari fara raspuns, intrebari care tot apar si rasar si ai impresia ca nu o s-o scoti niciodata la capat.

Ne asteapta, ironic, alte 9 luni intense!

Daca ne-ar fi spus cineva ca o sa fim la radio vreodata in viata asta, am fi ras copios si totusi ne-am fi intrebat care ar fi fost sansele. Si iata-ne deja imprietenindu-ne cu emotiile si microfoanele in cele 2 “date-uri” pe care le-am avut cu Sorin Badea la Guerrilla Hub si Carla Maria Teaha la Roz.

Intalnirea cu Sorel Radu ne-a reconfirmat ca vointa si increderea in propriile forte fac ca orice schimbare sa fie posibila, astfel ca asteptam cu mare interes sesiunile individuale de coaching cu el.

Ca o concluzie dupa prima saptamana, echipa e faina, toate proiectele sunt misto, munca va fi multa (ne asteapta, ironic, alte 9 luni intense), dar credem ca este cel mai important pas pe care l-am facut vreodata dupa cel de a deveni mame.

Spune-ti si tu povestea!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *