It’s Mom O’clock!

Salut!

Probabil ai dat de noi in putinele momente in care iti tragi sufletul, desi 2 manute hotarate te vor prinde in curand de picior si vor striga “Mama” sau un zambet strengar te va chema la joaca in coltul sau preferat. Oricum ar fi, ne bucuram ca ne-ai trecut pragul si ca ne cunoastem.

Pentru fiecare din noi, experienta primului copil a reprezentat o provocare destul de mare, cu suisuri si coborasuri, cu zambete si lacrimi, dar mai ales a pornit in noi dorinta de a face o schimbare.

Mamele fac asta de milioane de ani, insa trairile pe care le-am experimentat in noul rol ne-au facut sa ne dorim cu ardoare sa imbunatatim intreaga experienta a maternitatii. Daca ai trecut pe la noi cand aveam cafeneaua Mom O’Clock deschisa, probabil ca iti amintesti de grija pe care am acordat-o acelor detalii care sa creeze un spatiu sigur, confortabil, modern si distractiv atat mamei, cat si copilului. Contextul actual ne-a determinat sa facem un shift, dar sa nu renuntam la visul nostru de a ajuta mamele, de a transforma maternitatea intr-o experienta care sa uneasca si care sa mai ia din presiunea pe care o simt in primii ani de viata ai copilului.

Astfel ca a fost un pas natural sa venim in intampinarea ta, cu Mom O’clock Marketplace, primul marketplace dedicat mama & bebe care intelege cel mai bine nevoile mamei. Locul unde vei gasi produse si servicii funky, cool, fresh, hand made, custom made, dar mai ales, care va fi aproape de tine la fiecare pas, inca din perioada sarcinii, pana la multele emotii cand copilul pleaca la scoala. Singurul magazin online creat de mame pentru mame, unde vei gasi vendori alesi pe spranceana pentru ca tu sa ai in acelasi loc tot ce e relevant, util, confortabil, natural, educativ si calitativ.

Timpul tau este pretios. Alege-l sa il petreci fara grija cautarilor pe grupuri sau site-urilor multiple atunci cand vrei sa ii comanzi copilului tau haine, jucarii, mobilier, carti, produse de ingrijire pentru copii si bebelusi. Mai mult decat atat, iti vei putea bifa inclusiv lista ta de cumparaturi, fie ca esti o viitoare mamica in cautarea unei garderobe confortabile sau vrei sa iti hranesti mintea si spiritul alegand din selectia noastra de carti si cursuri de parenting, prenatale, postnatale, de sanatate psiho-emotionala sau dezvoltare personala.

Si cum impreuna redefinim maternitatea, am creat blogul mamelor, spatiul online unde putem sa ne impartasim experiente si trairi, ca de la “sora la sora”, autentice, cu gri si cu roz, cu lamai si ciocolata, din care fiecare isi poate lua ce are nevoie si Mom O’clock Facebook Group. Comunitatea de mame autentice si curajoase in care vei gasi:

  • Loc online de socializare, sigur, lipsit de prejudecati, cu povesti de-ale mamicitiei, taticitiei, fun facts, topicuri amuzante despre maternitate, videouri
  • Grup suport. We feel you, sis! We do! Let your heart out!
  • Acces la continut educativ sub forma de webinarii/traininguri sustinute de profesionisti in domeniu
  • Cele mai cool oferte si noutati de produse si servicii destinate tie si copilului de la furnizori care isi cresc produsele cu aceeasi pasiune cu care iti cresti bebele.

Asadar, ne-am pus in slujba mamelor, crezand in misiunea noastra de a usura jobul lor si de a scoate ce este mai frumos din aceasta experienta, oricat de plina de provocari ar fi ea uneori.