Aici vei gasi povesti, trairi, scrieri, amintiri, bucurii, tristeti, asteptari, realitati, momente de cumpana ale mamelor care doresc sa ofere mai departe comunitatii din energia, taria, intelepciunea si perspectiva lor asupra maternitatii. Iar cum nu am exista unii fara altii, tatii pot scrie cot la cot cu mamele despre viziunea lor asupra schimbarilor pe care le aduce paternitatea.

Invatam maternitatea pe propria noastra piele, insa fiecare poveste spusa o face mai frumoasa, mai autentica, cu gri si cu roz, cu lamai si ciocolata. Prin acceptare, impartasire si conectare, punem gand la gand, si rand langa rand pentru noi insene, dar mai ales pentru cele care vor cauta inspiratie, curaj, imbratisare, incredere in sine si liniste ca nu suntem singure in aceasta calatorie.  Niciodata nu am fost.

Experienta maternitatii ne ajuta sa ne redescoperim, chiar daca avem nevoie de prea mult timp ca sa ne dam seama cat de mult stralucim. Sa ne acceptam greselile si sa renuntam la a pune presiune pe umerii nostri. Dar mai ales sa ne imbratisam experientele traite, asa cum au fost ele. Sa renuntam la prejudecati si judecati. Sa ne iubim pe noi insene ca sa-i putem invata si pe cei mici iubirea.

Spune-ti povestea!

Cu siguranta, esti o inspiratie pentru noi, asa ca daca doresti sa ni te alaturi, iata mai jos de ce anume avem nevoie de la tine:

Text care sa intruneasca criteriile:

  • de minim 500 cuvinte despre experienta ta personala care sa povesteasca despre orice moment important pentru tine din calatoria maternitatii: poate fi momentul intoarcerii acasa cu bebe, dar la fel de bine poate fi momentul cand tu si partenerul v-ati regasit unul pe celalalt, pot fi clipele mai grele cand lumina de la capatul tunelului ti se parea mult prea departe sau momentele de bucurie si iubire pe care doar un parinte le poate intelege si lista continua la nesfarsit.
  • text fara discriminari, judecati sau rautati.
  • text fara diacritice, dar corect din punct de vedere gramatical.

Esti un specialist?

Colaboram cu specialisti din diverse domenii care au ca misiune usurarea maternitatii prin cunostintele si sfaturile pe care le au, sustinute prin studii si expertiza in domeniu si prin mesajele pline de incurajare si empatie de care au atata nevoie mamele! Subiectele pot fi diverse: incepand de la pediatrie, alaptare, pana la parenting, sanatate mentala si emotionala, activitati pentru suflet si corp, educatie financiara, reintegrarea in campul muncii, sport dupa nastere, stil de viata sanatatos, styling, alegerea cresei/gradinitei etc.

Trimitand articolul, ai luat la cunostinta si esti de acord cu Termeni si Conditii.