Antreprenoriat, Toate articolele

Busuioc sub perna

Inima incepe sa bata mai tare, sangele curge mai repede, timpul fuge ca nebunu’,“the dream is getting real”.

Cautam de zor locul Mom O’clock, insa lucrurile bune se pare ca se lasa asteptate. Sunt atatea aspecte de care trebuie sa tinem cont, zona, locuri de parcare, sa fie in proximitatea unori locuri de interes pentru mame, sa nu fie nevoie sa urci carutul prea multe trepte, sa fie spatios, sa fie luminos, sa arate bine, sa nu fie necesare multe modificari, sa nu coste o avere iarna si sa ne sopteasca “Va asteptam..” din momentul in care ii pasim pragul. Selectii peste selectii, telefoane peste telefoane, ne incurcam in agenti si locatii. Simti adrenalina si totodata frica, daca nu o gasim, daca nu apare, timp in care mai auzim ca unii asteapta si 2 ani dupa o locatie in horeca. E o nebunie, nu avem 2 ani de asteptat, insa nici nu vrem sa facem compromisuri prea mari. Printre treziri dese noaptea, am inceput sa visam case; poate e cazul sa ne punem busuioc sub perna ca sa ne intalnim cu “sortita”.

Intre timp, urmeaza o perioada faina in care IAA impreuna cu noi va intoarce businessul pe toate partile, il va diseca si il va aduna la loc, ajutandu-ne sa ne clarificam si sa construim directia in care vrem sa o ia acesta. Challenge accepted!

Una peste alta, imi era dor sa simt fiorul fiecarui proiect de la munca, adrenalina generata de timpul limitat, de entuziasmul rezultatului final, fuga mentala de frica unui posibil esec. Cand o vom gasi pe “ea”, atunci cu adevarat va fi pe bune si nu va mai fi cale de intors!  Deci, draga noastra, arata-te!

Spune-ti si tu povestea!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *