Antreprenoriat, Toate articolele

Si lunile trec in Guerrilla Camp

Luna a doua de sarcina. S-ar putea sa incepi sa faci cunostinta si cu partile mai putin placute ale acesteia, greturi, ameteli, oboseala, schimbari de mood. La exterior nu se vede nimic, inca ai talia de “viespe” care ascunde ca in tine totul este diferit de ceva vreme.

Cam asta ni se intampla noua acum. Am inaintat cu planul de afaceri pana ne-a luat cu rau cand am vazut ca ai nevoie de mai mult de 10 lei in buzunar ca sa dai viata unei idei chiar si de cateva sute de mii de lei. Oricat i-am da cu sarat si acru, senzatia de greata ramane pana obtinem toti banii de care avem nevoie:). Iar ameteala cel mai sigur va disparea peste un an cand planul de afaceri spune ca am putea sa ne recuperam investitia. Fie ca sfantul excel sa graiasca bine de data asta!

Cat despre mood, ne apuca rasu’-plansu’ cand ni se tot confirma cat de greu este sa gasesti personal in aceasta industrie si mai ales sa te bazezi pe el pe termen lung. Iar bineinteles emotiile se intensifica pe masura ce inaintam in proiect. Reptilianul isi face de cap din cand in cand cu indoieli si frici, insa neocortexul il pune la punct mentinandu-ne pe traiectoria pe care ne-am propus-o.

Deja am inceput sa discutam cu furnizori de echipamente de horeca, de materie prima si de mobilier unde avem o prima propunere de cotatii. Si cel mai important, am inceput sa o cautam pe EA, “sortita” care va gazdui acest loc al mamelor pe care dorim sa il realizam, unde ele pot veni cu copiii lor. Un loc unde doar rasul ne poate salva si unde empatia si intelegerea vor lua locul judecatilor. Speram ca la morfologia de 3 luni, deja sa stim cum arata, cate camere are si in ce zona va fi.

Pana atunci, lucram si la micile detalii care vor face diferenta.

Spune-ti si tu povestea!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *