INTRODUCERE

MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL cu sediul in Bucuresti, sectorul 1, Strada George Valentin Bibescu, nr 10, CAM 9, bl 12/1, sc 1, etaj 3, ap 13,avand Codul Unic de Inregistrare: RO40131366 respectiv 40127659 este compania responsabila cu administrarea siteului www.momoclock.ro

Prin accesarea acestui website, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles si acceptat urmatorii termeni si conditiile de utilizare.

Daca nu acceptati acesti “Termeni si Conditii” NU UTILIZATI acest site.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.momoclock.ro (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date) este proprietatea MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL si a furnizorilor sai. Tot acest continut este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea unor elemente ,din cele mai sus mentionate, fara acordul scris al MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL se pedepseste conform legilor in vigoare.
Pentru raportarea unor probleme legate de incalcarea drepturilor de autor va rugam folositi adresa:

info@momoclock.ro

Responsabilitati privind legaturi externe, server, browser

Site-ul www.momoclock.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Compania MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL nu este responsabila pentru erorile aparute pe site din cauza serverului care il gazduieste sau diferitelor tipuri de browsere folosite pentru navigarea pe site-ul www.momoclock.ro
Compania MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL nu este responsabila pentru eventualele erori, deteriorari, pierderi de date, continut sau natura site-urilor externe accesate prin intermediul www.momoclock.ro

ACCESUL LA SITE

MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL, fara acordul scris al acesteia.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram.

Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar.

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Pentru efectuarea review-urilor la produse este necesara utilizarea numelui real pe care a fost efectuata comanda, altfel ne rezervam dreptul de a sterge acel review.

GRESELI DE TIPARIRE

MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

PLASAREA UNEI COMENZI

Puteti face o comanda la noi prin formularul nostru de comanda, prin email sau telefonic. Dupa comanda, veti primi un email in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sau telefonic sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul.

REFUZAREA UNEI COMENZI

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda daca:

  • nu avem pe stoc produsul comandat. Exista posibilitatea ca un produs sa apara in stoc pe site, dar sa fie comandat telefonic sau prin email. Actualizarea site-ului se face la un anumit interval de timp si pot exista mici inadvertente privind stocul real afisat.
  • a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului
  • nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat etc.)

PRETUL PRODUSELOR

Unele preturi se pot modifica fara preaviz sau pot contine erori de operare. Firma noastra face eforturi permanente de eliminare a erorilor si de pastrare a acuratetii informatiilor

Toate promotiile efectuare de www.momoclock.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru produsele aflate la promotie nu putem acorda discount suplimentar.

PUBLICAREA ARTICOLELOR PE BLOGUL MOM O’CLOCK

Trimitand la info@momoclock.ro orice articol destinat publicarii pe BLOGUL MOM O’CLOCK sau completand formularul din sectiunea BLOG si apasand butonul submit, confirmati urmatoarele patru puncte si sunteti de acord cu restul termenilor si conditiilor de mai jos:

(1) Oferiti Mom O’clock si partilor sale conexe permisiunea de a utiliza Continutul dvs. in activitati de publicitate, social media, promotie si marketing, inclusiv in social media, site-uri web proprii, site-uri web ale distribuitorilor de reclame, asa cum este descris mai jos.

(2) Ati creat acest continut sau aveti permisiunea creatorului de a-l folosi si ceda mai departe.

(3) Aveti cel putin 18 ani

(4) Aveti permisiunea tuturor persoanelor prezentate in Continut pentru a acorda aceste drepturi in numele lor; daca persoanele prezentate in Continut au vârsta sub 18 ani, aveti si permisiunea parintilor.

  1. Domeniul de aplicare a licentei

1.1. Ati acordat lui MAMOOCA DR3AM SRL si MAMOOSH TEAM SRL. (colectiv, „Mom O’clock”), agentiilor sale si furnizorilor terti de servicii, companiilor digitale si de media, serviciilor si platformelor de social media si oricarui alt reprezentant sau desemnat al celor mentionate anterior (colectiv, „Partile Mom O’clock”) o licenta fara drepturi, neexclusiva, irevocabila, perpetua, nelimitata, la nivel mondial, sub-autorizabila, transferabila pentru a utiliza, reproduce, difuza, publica, transmite, efectua, afisa, crea opere derivate de la ea, pentru a traduce, adapta, modifica, distribui, expune, disemina si de a exploata in orice alt fel (colectiv, „Utilizari”), in intregime sau partial, continutul pe care l-ati urcat in platforma mom o’clock sau trimis la info@momoclock.ro si pus la dispozitia partilor Mom O’clock, care poate include, fara limitare, fotografii, text, nume, informatii, imagini, grafica, videoclipuri sau orice combinatie a acestora („Continut”). De asemenea, acordati partilor Mom O’clock dreptul de a va folosi numele comunicat in formular sau numele de utilizator, daca nu este selectata optiunea de a ramane anonim, precum si alte informatii, linkuri pe care le puneti la dispozitia noastra in cadrul formularului in legatura cu Continutul si care pot fi afisate in cadrul BLOG-ului.

1.2. Sunteti de acord ca partile Mom O’clock pot utiliza Continutul pentru orice scop, fara limitare, inclusiv, publicitate, marketing si scopuri promotionale, si in orice format media, existent acum sau dezvoltat pe viitor. Veti pastra  dreptul de proprietate asupra Continutului (sub rezerva licentei acordate aici)

1.3. Sunteti de acord ca partile Mom O’clock sa pastreze Continutul trimis de dvs. si de a-l utiliza fara nici o alta obligatie.

1.4. Renuntati la (i) orice drept de a revizui, verifica sau aproba Utilizarea Continutului in orice format sau mediu; (ii) orice drept la redevente sau alte compensatii care rezulta din sau legate de utilizarea continutului; si (iii) orice revendicare sau afirmare a drepturilor morale aupra Continutului.

  1. Reprezentari si garantii

Garantati ca: (i) aveti cel putin 18 ani si aveti dreptul si autoritatea deplina de a accepta acesti Termeni si conditii (ii) nici Continutul, nici Utilizarea Continutului, asa cum sunt descrise in acesti Termeni si Conditii, nu vor incalca drepturile de proprietate intelectuala, confidentialitatea, publicitatea, drepturile contractuale, personale sau de alta natura ale oricarei persoane sau entitati; si (iii) detineti sau ati obtinut toate drepturile si permisiunile necesare pentru a acorda drepturile descrise in acesti Termeni, fara limitare, inclusiv permisiunea tuturor persoanelor prezentate in Continut pentru a acorda aceste drepturi in numele lor iar, pentru persoanele sub 18 ani, ati obtinut permisiunea parintilor.

  1. Despagubire si cedare

Prin prezenta, sunteti de acord sa aparati, sa despagubiti, sa exonerati partile Mom O’clock si directorii, angajatii, agentiile, reprezentantii acesteia, de orice fel de revendicari, actiuni sau proceduri precum si orice dauna, hotarare, pierdere, datorie, cheltuiala, inclusiv onorariile si cheltuielile avocatului (inclusiv orice cheltuieli pentru executarea acestei prevederi), care rezulta din Utilizarea Continutului, sau incalcarea presupusa sau nu a acestor Termeni si Conditii. Sunt cuprinse inclusiv orice garantii, acorduri, intelegeri, precum si orice incalcare a legilor sau a oricaror drepturi ale altei persoane sau entitati.

  1. Legea aplicabila

Acesti Termeni si Conditii si orice cerere sau disputa aferenta sunt reglementate de legile in vigoare din Romania, iar litigiile dintre Parti care nu vor putea fi solutionate pe cale amiabila vor fi inaintate spre solutionare de catre instantele judecatoresti din Municipiul Bucuresti.

  1. Diverse

In cazul in care orice prevedere a acestor Termeni si conditii este considerata ca fiind nevalida, ilegala sau neaplicabila, aceasta va fi revizuita numai in masura necesara pentru a o face valabila, legala si executorie, fara a invalida sau afecta celelalte dispozitii ramase in prezenta. Nimic din continutul de fata nu va considera pe dumneavoastra si pe Mom O’clock parteneri, intreprinzatori, agenti principali sau avand o relatie de angajator-angajat si nici o parte nu va avea nicio autoritate care sa oblige cealalta parte. Acesti Termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dvs. si Mom O’clock cu privire la cedarea si utilizarea Continutului si inlocuieste toate acordurile anterioare si actuale, intelegeri sau conditii, verbale sau scrise. Nici o modificare nu va fi efectiva, cu exceptia cazului in care dumneavoastra si Mom O’clock veti avea un acord semnat de ambele parti.

NOTA FINALA

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de MAMOOCA DR3AM S.R.L. si MAMOOSH TEAM SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la info@momoclock.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Nu oferim in nici un fel garantie ca produsele vor fi potrivite cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel.

Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii site-ului nostru.