Antreprenoriat, Toate articolele

First date

Prima intalnire e cu emotii. Oare sunt prea machiata sau prea putin? Oare o sa ma placa? Sa fiu mai rezervata? Oare o sa vina? Sa ma imbrac elegant sau comod? Oare o sa mai vrea sa ma vada a doua oara? Oare o sa-i placa locul pe care l-am ales? Si lista de intrebari poate continua. Am avut recent o prima intalnire cu mamele ca sa ne cunoastem mai bine decat ne permit microfoanele de la radio si  gagdet-urile din spatele carora ne spunem povestea.Cei de la Nod Makerspace ne-au oferit sprijinul lor pentru gazduirea ei, iar The Vagonut, un alt business din camp, impreuna cu Aqua Carpatica s-au asigurat ca nu plecam cu urechile lungite de foame si de sete de la intalnire.Bineinteles ca am trecut si noi prin indoieli si am oscilat de la o stare la alta. Oare o sa vina mamele? Daca ramanem fara mancare? Daca plecam cu ea acasa? Oare o sa ne placa? Cum sa incepem ca sa nu fie ciudat, ce sa zicem?Vremea se inrautatise chiar in saptamana cu pricina si in plus se anunta si greva de la metrou. Just great! Deja incoltise indoiala:). Greva nu a mai fost, iar mamele noastre sunt curajoase si nu se lasa induplecate de picaturi de ploaie si brazde de vant peste fata. Ba chiar au venit si cu copiii. Era si pacat de zona de joaca pe care am pregatit-o pentru micii exploratori.

Pregatisem un anumit flow al intalnirii, insa ne-am adaptat rapid vazand ca mamele sunt deschise sa-si spuna povestile. Surpriza placuta pe care ne-au oferit-o a fost atunci cand au inceput sa ne intrebe lucruri punctuale despre proiect.. Cand vor avea loc evenimente? Cum va promovati? Unde cautati locatie? Cine va finanteaza?

Mamele noastre chiar sunt interesate de mom o’clock. Nu au vrut doar sa iasa din casa. Au nevoie de acest loc. Au iesit din casa pe vreme neprietenoasa pentru un loc care inca nu exista dar care le ofera speranta. Cel mai frumos sentiment de pana acum, un sentiment care-ti ofera energie, determinare si validare ca este o idee fresh, binevenita.  Mai mult decat atat, ele au venit cu inima deschisa si gata sa ofere o mana de ajutor. Fie cursuri de psihologie, puericultura, fie consiliere juridica, fie executii de decoratiuni. Oameni frumosi, cu inima calda pe care universul ti-i trimite in ajutor atunci cand ai nevoie.

Uitandu-ne inapoi..am fi facut lucrurile diferit? Cu siguranta am imbunatati pe ici pe colo. Ne-am luat insight-uri de la ele? Hell ya! Ne-au lasat si cateva incurajari si vorbe la care sa ne uitam oricand ne va fi greu.

Am cunoscut suflete mari si mici carora abia asteptam sa le deschidem usa si sa le facem sa se simta ca acasa la mom o’clock.

Multumim oameni frumosi ca ne-ati facut ziua mai frumoasa!

 

Spune-ti si tu povestea!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *